Ram Gopal Varma Question And Answers #14


131. I would like to see your take on inter-culture romance and marriages.
Ans: I don’t believe in all 3 whether inter or not.


132. You see the crockery before you buy it and buy it only if you liked it unlike a movie where you have to see it to know if it is good. That’s where reviews and trade analyses matter.
Ans: It’s a given fact that no two people will have the same sensibilities and tastes and state of minds and intelligence levels which would be the principal parameters which will influence your appreciation of a film. But on the other hand it goes without saying that if you think someone else can judge for you and he will have the same taste and sensibility as you whether that’s your friend or your wife or a critic or your servant, you are welcome to go ahead and make that choice for yourself.

Also like any product like a car or a cell-phone or anything else you see on an Ad or hear about it or you trust the company that manufactured it only when you experience it will you truly know whether you like it or not. So all I am saying is that any creative work can be only an interaction between the individual viewer and the maker.


133. Is failure not being able to achieve your goal?
Ans: I think there’s no such thing as achievement for the simple reason that as soon as you achieve it its boring. It’s the run towards it is what is exciting.


134. Instead of answering yes or no why do you subject us to your gyan?
Ans: Sorry Sir.


135. Make good movies and let your work speak for you.
Ans: Ok Sir.


136. Did you ever cry on a girl?
Ans: Yes. I pretended. I believe that nobody genuinely cries. We all pretend to draw attention to our cause.


137. Why did the people in Sarkar Raj celebrate if they were supposed to be ambiguous?
Ans: That was a mistake. I hoped that you would not catch it.


138. Was it a conscious decision to not have dark antagonists in Sarkar Raj?
Ans: My intent was to create a new set of characters. To like them or not is your prerogative.


139. Please write about the making of Company.
Ans: Will do as soon as I get time.



140. How is it that Hollywood recognizes talent better?
Ans: Because they have better brains and for a change I am not being sarcastic. I mean it.