141. You say that Satya released in 97, the promo says 98.
Ans: Does it matter that much to you?
142. What role did you play in Dil Se?
Ans: None. Both mine and Shekhar Kapoor’s names were there just in a friendly level.
143. What do you think of Chiranjeevi’s political entry?
Ans: Nothing.
144. Get rid of those 4-5 people around you.
Ans: Thanks for the brilliant suggestion.
145. From your actress Amrutha am expecting good performance apart from cleavage show.
Ans: You mean you want both?
146. I didn’t expect a back flip of that guy with the use of wires from Contract a quasi-trilogy of Satya and Company.
Ans: To start with Contract is not a realistic dark moody film like the earlier films. Also the protagonist is not from the underworld. It’s more in the genre of a Rambo kind of film but packaged in a very rustic and realistic setting. The scenes and characters are designed to create a slightly tongue-in-cheek entertainment. If Satya is a mix of Goodfellas and the Scarface in its treatment, Company is from Godfather, then Contract is derived from the tone of Luc Besson films.
147. Sorry to say I will not watch Contract.
Ans: Thank you sir.
148. I am trying to get hold of a copy of Drohi.
Ans: Now why the hell would you want to do that?
149. Contract will be a warning to those who thought Ramu is out and dead.
Ans: Or it might put him out and dead.
150. I think all the time you are just having fun.
Ans: Yes.