171. Why did you engage in blasphemy by calling Contract a trilogy after Satya and Company?
Ans: I didn’t. The media dubbed it as a trilogy. I was only trying to highlight the variance in the concepts.
172. Contracts requires serious trimming?
Ans: Where?
173. What was Shama Sikander doing in the so-called item number in the party sequence?
Ans: Dancing.
174. Why did you make a film like Contract?
Ans: That is a secret.
175. Not bad… is not good enough.
Ans: Point taken.
176. Next time I will wait for one of those pathetic critics to review your film before I rush to see it.
Ans: That just explains how much more pathetic you are.
177. Who keeps financing you after you keep making such turkeys?
Ans: The same people who will never finance you for the classics you are planning to make.
178. Did you apprenticeship under anyone?
Ans: No.
179. Is it possible for someone to direct without any prior experience?
Ans: The only thing you need to direct, is the clarity of your own vision and the ability to communicate it to your cast and crew. Experience has got nothing to do with it.
180. How was the shot in Kshanam Kshanam of the guy falling between 2 carriages taken?
Ans: That was a dummy. The close-up of Sridevi’s reaction after that is what created an illusion of seeing a real person fall.