Ram Gopal Varma Question And Answers #21


201. What is the reason for your portraying some characters without any dialogue and just playing upon their facial expressions?
Ans: I believe that then these characters power will come out of the imagination of the audience and hence more effective.


202. I hope Contract will relive Satya experience.
Ans: It won’t.


203. Why do you keep using the bird flying shot often? Example Satya, Sarkar Raj, Contract etc.
Ans: No reason. It’s just my childlike homage to a shot in one of my all time favourite films Mackenna’s Gold.


204. Can a promotional campaign prepare an audience what to expect?
Ans: Very important question. I will soon write a long piece on this.


205. What is the need to be so spiteful? Come on, you are intelligent enough to understand.
Ans: Come on, what I said was in good fun. Don’t take me or my films or for that matter your own analytical comments that seriously.


206. Contract is absolute trash.
Ans: Thanks.


207. How do you deal with your sexual desires?
Ans: By having sex. I am curious to know how you deal with it.


208. How to get extreme self confidence like you?
Ans: Just by being plain arrogant. If you are successful people will call it confidence.


209. How come Goonga did not recognize Iya if he knew RD before?
Ans: You win.


210. Do you say anything and everything out of guts or shamelessness?

Ans: Guts, is a personality trait, which comes out of either out of complete understanding or absolute ignorance. Shamelessness is in the context of having to be morally, religiously and socially correct. Now you can deduce for yourself which category I fall in depending on whether you like/hate me or like/hate my films.