Ram Gopal Varma Question And Answers #27

Ram Gopal Varma Question And Answers #27


261. Because of your quantity your work quality is suffering.
Ans: Thanks for the gyan.


262. I can read how your brain works.
Ans: Congrats. I have been trying to figure that out myself since long.


263. Please define luck.
Ans: Whatever it is, since it is not in our control by its very definition why waste time thinking about it?


264. Why the fuck “good in parts” we want the whole film to be good.
Ans: I think I screamed myself hoarse answering variants of this questions. So here goes once again. No director, let alone me, would want to do a film which is good only in parts. By the time you finish it that’s how it turns out. Unless you make a film yourself I guess your thick head won’t understand this.


265. Do you believe in Che Guevara?
Ans: I don’t know who he is?


266. Cool down. Dil pe mat le yaar.
Ans: Well… if you are so dumb that you didn’t get the humour in my answer you deserve to watch Aag again.


267. Let Aag be. Let him be. Let us be.
Ans: Thanks for the trouble you have taken in writing that long piece defending my case. But sorry to say this – but you have to understand that I have an allergy to mothering, brothering and patronizing instincts.


268. I have written some scripts. Would you like to read them?
Ans: NO.


269. I think people misunderstood that scene in Nishabd when Jia runs her legs up and down Bachchan’s leg under the table.
Ans: I am not sure misunderstood is the right word. I would say they could have watched from different perspectives. People who watched it through Jia found it cute. People who watched it through Bachchan found it sexy and people who watched through Revathy found it very offensive.


270. Some of Woody Allen’s quotes remind me of you.
Ans: Thanks for making me realize that I am not the only weirdo on the planet.