Ram Gopal Varma Question And Answers #34

 Ram Gopal Varma Question And Answers #34

331. Why does Manoj Bajpai call you the greatest liar ever?
Ans: Because I am.


332. Can we take out a part of the film and will it still be success?
Ans: Let me tell you an instance. When Mani Ratnam’s ‘Geetanjali’ released it had a very bad talk in the first few days in the trade circles. The story as per Mani’s intent was about the protagonist and the audience knowing that he will die and then he falls in love. A panicky distributor of Guntur removed that scene where it is revealed that the hero will die, thinking it will make it more dramatic. Subsequently the film became a super hit in all areas as well as the one where that all important scene was cut.


333. By praying to God we get relief in certain situations. Since you are an atheist how do you cope with the same?
Ans: By playing God.


334. Why are you so stubborn, arrogant and intelligent?
Ans: Because I am stubborn, arrogant and intelligent. You can be too if you were just a little more smarter.


335. You are a sociopath on the loose.
Ans: You can also add psychopath to that.


336. What would have Satya done if Bhau asked them to come to his house?
Ans: When I die and go up I will ask Satya and let you know.


337. People who take you words seriously should get their heads examined.
Ans: I want to kiss you.


338. You are suffering with a Antisocial Personality Disorder.
Ans: Ok doc.


339. My mother says that you are half mad.
Ans: And my mother says that your mother is full mad.


340. I find songs distracting in a movie.
Ans: If the songs feature nice legs, heaving bosoms, slim waists and voluptuous butts I many times find the story distracting.