Ram Gopal Varma Question And Answers #37

Ram Gopal Varma Question And Answers #37

361. What do you think happens after death?
Ans: I am more interested in thinking of what will happen in the next one hour.


362. What you are saying might anger Hindus.
Ans: Ok, I am buying a ticket to Mecca.


363. When you are not good at English, how can you understand Ayan Rand’s work?
Ans: I read her thoughts, not her vocabulary.


364. Who is John Galt?
Ans: Certain aspects of me.


365. How many relationships did you have with aspiring actresses?
Ans: If I tell you, you will die of jealousy.


366. What was the one incident that influenced you the most in shaping you as RGV?
Ans: When I was 6 months old I fell on my head.


367. In Sarkar Raj I saw Telugu signboards.
Ans: I saw them too.


368. You are as vulnerable as Peter Keating, as brilliant as Ellsworth Toohey and consider yourself as Howard Roark.
Ans: Actually I have a schizophrenic mix of Ellsworth Toohey and Peter Keating in me, but many times I successfully pass off myself as Howard Roark especially to girls and investors.


369. Can one really reach a state of moral indifference?
Ans: I did.


370. How can you have the audacity of thinking yourself as God?
Ans: If you are referring to an answer I gave in an earlier post, I said that I was playing God. In truth I think I am bigger than God.