Ram Gopal Varma Question And Answers #42

 Ram Gopal Varma Question And Answers #42 


411. Thanks in advance for reading.
Ans: I agree with several of your points.


412. You are one of my favourite directors.
Ans: Please don’t tell the names of the others and spoil it for me.


413. Meeting you is in my control. Not yours.
Ans: Superb.


414. Nishabd’s scene of Jiah being drenched was better than in Adrian Lyne’s “Lolita”
Ans: I disagree. Nobody can shoot a woman better than Adrian Lyne. Just check the introduction of Dominique Swain in “Lolita”.


415. If there was no Fountainhead would there be “Naach”?
Ans: No.


416. Was the blog on Amitji to butter him?
Ans: You are free to believe whatever will butter your happiness.


417. What is the importance of money to you?
Ans: Thanks for asking me. I have a lot to say on this and I will write a piece soon.


418. After the duds I have seen of yours I wouldn’t mind giving your movies a miss.
Ans: Oh Noooooo! I beg you with tears in my eyes not to do that. Please forgive me for the films you did not like. I swear on you and your family that I will try not to disappoint you next time. Please please please don’t deprive me of my livelihood.


419. Why don’t you take Nagarujuna for one character in Rann?
Ans: Why don’t you keep your casting genius for yourself when you make your own film?


420. Technical stuff is fine but the correct criteria for a film is the story.
Ans: Oh My! What wisdom.