Ram Gopal Varma Question And Answers #43

 Ram Gopal Varma Question And Answers #43 

421. I think there are a few influences of Atlas Shrugged and Fountainhead in the characters of Rann.
Ans: Some of them you are bang on. Anyway I am truly impressed with your observations.


422. What are your favourite books apart from Ayn Rand and Nietzsche?
Ans: Apart from Ayn Rand, Nietzsche and James Hadley Chase my most favourite books are Mario Puzo’s Godfather, quite a few of Fredrick Forsyth’s, the bitchy parts of Jackie Collins books and the sexiest excerpts from Harrold Robbins novels. But what influenced me the most is the Mad magazine.


423. Whatever must happen ultimately should happen immediately. – Henry Kissinger.
Ans: Whatever people think should happen immediately make them think that it will happen ultimately. – RAMGOPAL VARMA.
P.S: It’s on this con I managed to run my career so far. (Mujhe pata hai ki mujhe foren hit film banana hai, lekin main kabhi na kabhie zaroor bana doonga).


424. Is there any significance for the red colour in the poster of Rann? I liked that the best.
Ans: Nothing except that it looked the best from the designers 3 options of red, green and black.


425. Something cannot emerge from nothing.
Ans: On the contrary if anything emerges with enough impact, people will imagine that there is something to it. That is the birth of all conspiracy theories.


426. Why does the Tantrik in Phoonk say “ghatia sawal mat poonch” instead of explaining?
Ans: Because I didn’t know the explanation.


427. Would you have been as nasty to someone who gives you Diwali greetings if he happened to be Big B?
Ans: As he knows me too well Big B won’t be dumb enough to give me such inane greetings.


428. Your comment on women in two words?
Ans: Two words are too many.


429. Will you show women nude if censor permits?
Ans: Ahhhhhhh!


430. You seem to be doing what you enjoy!
Ans: Yyyessssssss!