Ram Gopal Varma Question And Answers #46

Ram Gopal Varma Question And Answers #46 

451. Every time negative tactics don’t work.
Ans: Okay Mr.Socrates.


452. Is it my problem if I have higher expectations from you?
Ans: It will be a problem for you if you have expectations from anyone including your family, your government and also God. The secret of a happy life is not to have expectations from anybody except yourself.


453. How many times do you pause a movie and think of how that scene/dialogue will be useful for you?
Ans: All the time.


454. Did you hear of Philanthropy?
Ans: Ya I did. It is some disease of the head.


455. What do you think of after-life?
Ans: I don’t have the time to think of tomorrow. I take life one minute at a time.


456. What do you call a guy who wants to marry again after once divorcing?
Ans: Double dumb.


457. Why did you choose Nietzsche to be influenced?
Ans: Because his quotes are vague enough so that I can use them to twist my philosophy around at my will and convenience.


458. Nice songs, few comedy scenes, few emotional scenes, make a film perfect for all types of audiences.
Ans: I make for my type.


459. Very interesting cast. The hard work should start now. I have the following suggestions.
Ans: I read all your inputs and suggestions and I had a great idea. I think you only should come and direct.


460. Hope the plot of Rann is as great as the cast.
Ans: And I hope that you are not as worse as your hope.