Ram Gopal Varma Question And Answers #47

Ram Gopal Varma Question And Answers #47 

461. Someone should make something like Mackenna’s Gold.
Ans: That’s my dream.


462. Your Rann’s topic won’t be appealing to most Indians.
Ans: Oh Mr.Representative of India I didn’t think of that. Thank you very much for this slice of wisdom.


463. I hope you will recover your money on Rann.
Ans: Better you worry about your own money, if you have any in the first place.


464. Try to keep away from crazy camera angles extreme close-ups etc. If you tell me who will give BGM and D.O.P for your movie I will tell you whether it will work or not.
Ans: If you tell me who is the worst BGM guy and D.O.P I will go ahead and sign only them.


465. I wish you a very very happy and prosperous Diwali.
Ans: Am just curious about if you really think that any of the forces out there who can give me happiness and prosperity will give a fuck about your wishes.


466. Your comment on men in two words?
Ans: No need for words. I don’t think of them.


467. When you admire highly intellectual women like Ayn Rand how can you be obsessed with voluptuous women?
Ans: Hello I don’t admire each of them for the same reason.


468. Is there anyone you are jealous of?
Ans: Yes I am jealous of people who want to make films but never get to make them and so they can’t get bitched and they just end up bitching others films.
Case in point: My biggest regret about AAG is that by being the butt of it I didn’t get to fuck it.


469. Are atheist’s people who want to be their own Gods?
Ans: Now that you mentioned it I think you are bang on. I surely want to be my own God.


470. After I told you to keep working with Bachchan you cast him in RANN. Looks like my prayers got answered.
Ans: Ya I wouldn’t have if you didn’t tell me. Man! And I thought I was egoistic.