Ram Gopal Varma Question And Answers #52

 Ram Gopal Varma Question And Answers #52 

511. You have nothing original. You keep quoting Schopenhaver, Ayan Rand etc.
Ans: Arey mere baap. Apart from my umpteen interviews over the years even on this blog I keep screaming that everything I do is a copy. So?

512. You are living in a fool’s paradise.
Ans: That is far better than your intellectual hell.


513. If there is no power, sex and vodka in the world what will you do then?
Ans: Die.


514. Everyone has an opinion on how a film should have been made.
Ans: You are telling me! After Aag I was given 1 lakh 34 thousand seven hundred and twenty nine opinions and after that I stopped counting.


515. I can’t imagine a world full of RGV’s.
Ans: It will be F…………


516. If you don’t have anything interesting to write, no need to write. It’s really ok. It’s fine.
Ans: If you don’t have anything else to read, no need to come to my blog. It’s really ok. It’s fine.


517. Every breath we take is a gift from God.
Ans: But he takes it out too. What about that sir?

518. What is the need to do both Rann and Agyaat?
Ans: Coz I can think and work faster than you. Least I will do is to make 2 bad films while you will do nothing.


519. Your attitude is simply spoiling your body of work.
Ans: I have a fabulous suggestion for you. Why don’t you think for yourself for a little time in all the time you are wasting on me?


520. You will be insignificant when you die, maybe just remembered by a silly Guinness /Limca book.
Ans: Thanks for that much credit at least. With you I don’t think that anybody will know that you existed.