Ram Gopal Varma Question And Answers #53

 Ram Gopal Varma Question And Answers #53

521. I feel you are spiritual.
Ans: Quite a few people want me to become a spirit.


522. I can’t believe your rudeness. What do you think of yourself?
Ans: Too much.


523. You are psycho.
Ans: Grrrr!


524. I think you are hurt.
Ans: Boo hoo!


525. Your blog entry is silly
Ans: Sillier is to read and reply.


526. Why is that you are not having meaty scripts and Mukul Anand’s visuals?
Ans: Watch Mukul’s films and read your own scripts.


527. You don’t have to explain.
Ans: You don’t have to advise.


528. Watch ‘Thank you for smoking’. It will bring some confidence in you.
Ans: Watch RGV ki Aag. It will make you loose your confidence in giving me confidence.


529. Don’t make Agyaat right now.
Ans: When should I make it Sir?


530. I hope these events corrected your ego and arrogance.
Ans: Yes they have become bigger.