Ram Gopal Varma Question And Answers #57

Ram Gopal Varma Question And Answers #57

561. How do you manage to keep your personal life so private?
Ans: By making it public.


562. How do you describe yourself?
Ans: Either I am a genius pretending to be mad or a madman pretending to be a genius, and don’t waste time figuring this out as the end effect in both the cases will be the same.


563. My mother thinks that I am becoming madder and madder for reading your blog.
Ans: And my mother thinks that your mother is becoming madder and madder for thinking so.


564. How come you are not offended when people call you Ramu which is usually the name of a gardener or a dog.
Ans: Well I am mighty happy that I have reached this stage from being a dog and am managing to make the various concerned admit that by them still calling me by that name.


565. What do you need to become a director?
Ans: A passion to tell a story and a fool with money to believe in it.
That is the truth in 99% of the cases but in the 1% where I figure… Ahem!… It is my passion and a passionate producer who believes in it.
Just kidding Boss. If you don’t like my joke please go visit MG. His super-serious piece on me in this blog is sure to make you laugh more than mine.


566. You look like a chimpanzee.
Ans: Oh! I didn’t know I was that good looking.


567. How much time do you spend on a script?
Ans: Around 20 minutes give or take a few minutes.


568. I hope “Rann” will tell how terrible media is.
Ans:… And I hope the media won’t tell how terrible ‘Rann’ is.


569. What are the similarities between great dictator Hitler and great director RGV?
Ans: Well he had his concentration camps and I have my theatres.


570. Does any politician ever tell the truth?
Ans: Well…. only when he calls the other politician a liar.