Ram Gopal Varma Question And Answers #61

Ram Gopal Varma Question And Answers #61

601. I think the percentage of importance given to the audience from a filmmaker depends upon money, star status or a lack of intelligence.
Ans: It also could be because of your own lack of intelligence in understanding the other reasons.


602. No job. Was just surfing the net and halted here for a while.
Ans: Oh Ok! But don’t expect me to offer you coffee.


603. I never see emotions in your face.
Ans: I show my emotions only to people who matter to me.


604. Do you think you achieved your goal?
Ans: Thousands of times. In fact ten times today itself. I always have a very short time and easily attainable goals. One of my goals today was to do 50 pushups.


605. Ignorance is bliss, right?
Ans: Only for the ignorants.


606. What are sins?
Ans: What your religion, teachers, parents, leaders etc tell you not to do, and most of the time I don’t care about them, and when I don’t have a choice I commit sins behind their backs. So either in front or back I am always happy.


607. Vedanta says one should live life without fear and also should live without want.
Ans: And I say fuck Vedanta and listen to what your own heart and mind and some parts of your body tell you.


608. How do you handle love?
Ans: With my hands.


609. What is the basic purpose of you operating this blog?
Ans: I love sounding off.


610. By writing on God, you have shown yourself to be nothing but an empty soul.
Ans: Ok Mr.Full Soul, next time you go to a temple register a complaint on me. Also try and visit me in hell on your way to heaven.