Ram Gopal Varma Question And Answers #66

 Ram Gopal Varma Question And Answers #66


651. I am waiting for a post from you on women and their side effects.
Ans: For me they are the main effect.


652. I read your blog to have fun.
Ans: I write for the same.


653. How in and what sense you create rules for yourself?
Ans: I don’t create or follow rules. I just flow with the current which primarily originates from me.


654. Your weird camera angles give me a headache.
Ans: And you various other observations on me gave me a bore-ache.


655. In what areas did you evolve as a filmmaker since your first movie?
Ans: I don’t know about evolvement but I am sure having more fun.


656. Can’t a man live for himself?
Ans: I recommend you to read an article “Comprachios” in Ayn Rand’s collection of essays called “The Virtue of Selfishness”.


657. Do you enjoy your blog?
Ans: Yes I do and I also get highly educated on how many types of weirdos are out there apart from me. It also amazes me that so many people take me seriously when it is so obvious that I am just joking.


658. Do you feel affected by the comments and opinions every tom dick and harry seems to have on you and your work?
Ans: Well, I don’t get affected but I sure take them seriously for whatever they are worth, i.e, to laugh at, to ridicule, to be amazed, to practice, to get educated and to enrich myself in every which way. I have learnt the hard way that ignoring small fry can be many times harmful.
“Of many a strong structure’s ruin raindrops and weeds have been the cause” -Friedrich Nietzsche (Thus spake Zarathustra)


659. Since both you and Rahman came together to Bollywood through Rangeela do you think you have been as successful as him?
Ans: No, because he has never done any bad work unlike me. His music might not have worked some times due to various reasons but he has never done bad music whereas in my case I have done many bad films some of which worked due to various reasons.


660. How come you always come up with a title even before the film starts?
Ans: I make my films because of the title.