Ram Gopal Varma Question And Answers #70

 Ram Gopal Varma Question And Answers #70 

691. For a change why don’t you ask questions and we will answer?
Ans: Good idea but I don’t have any questions as I know all the answers.


692. Your thoughts on before and after life?
Ans: I am too busy thinking about this moment.


693. I feel you should remake Aag.
Ans: I feel too.


694. Why are some so fond of awards?
Ans: They cannot feel their identity without an outside endorsement.



695. I wish you will make a million movies.
Ans: I am targeting 200.


696. When you can portray fear and violence so well, why not romance and love?
Ans: Saw Rangeela?


697. Agyaat will be unknown and Rann will bring you light.
Ans: OK Mr.Astrologer or God or whatever other species you might be.


698. Does only the creator has the right to destroy?
Ans: Anyone can destroy as long as he has the power to do so and face the consequences.


699. I had the impression that you don’t care about the audience.
Ans: I did not say I don’t care. I said that I cannot care about the audience as they are particular individuals who cannot be generalized.


700. How do you distinguish a good/bad film?

Ans: There is no such thing as a good/bad film. There is only a film which you as an individual will find good/bad.