Ram Gopal Varma Question And Answers #71
701. How did you get the
idea in Bhoot of Urmila not able to move and talk?
Ans: My Grandma told me of an instance like that when I was a kid.
702. Yesterday my dad flung
a dvd of Aag at me.
Ans: I hope the dvd didn’t get hurt.
703. Why is the character of
Rajesh Joshi left unanswered in Satya?
Ans: He died in the making.
704. If RGV was not a
director he would be?
Ans: A dreamer and a looser in whatever he does.
705. How did you shoot the
Ganesh nissarjjan scene of Bhau being killed in Satya?
Ans: I sent 3 cameramen to capture various shots of the actual events at
Chowpatty and in one shot where the camera zooms into one particular Ganesha
from an extremely wide shot that was recreated at Juhu beach and shot with 500
junior artistes and edited in a way to create an illusion as if there were
thousands. I did that trick earlier too in my telugu film “Gaayam”.
706. You are an atheist and
you make films on blackmagic?
Ans: If I make an underworld film am I a gangster?
707. What is death?
Ans: Will let you know as soon as I die.
708. Bastard you are really
a genius.
Ans: Well. I wish Satya thought the same.
709. I think you are bored,
lonely and just want to show off.
Ans: You are right on the third charge.
710. Do you really think
that everything in the world is just an individual’s interpretation?
Ans: Yes, not only an individuals but every living beings interpretation.
You will want to make love to a beautiful woman and a lion will want to eat
her.