Ram Gopal Varma Question And Answers #72

 Ram Gopal Varma Question And Answers #72 

711. How come the language in the “God” essay and your other blogs is so different?
Ans: Dumbo, that’s because it’s written more than 2 decades back.


712. How come you gained so much knowledge in philosophy and yet so poor in studies?
Ans: Precisely because I was reading philosophy instead of text books.


713. What was the thought behind the dialogue in Satya when Chander says “Dekh bhagwaan bhi diyela hai”?
Ans: That was improvised by the actor.


714. Is this the place where you satisfy your ego?
Ans: Just one among many places.


715. Why did you mention Satya in your pre text of the article?
Ans: I just wanted to tell the truth behind my motivation to write it and I swear this on the mother of the guy who commented that I added that just for massala.


716. Instead of this essay why didn’t you just tell her one of your superb jokes?
Ans: Back then I used to be a super serious guy.


717. I can’t believe that Satya didn’t fall for an intelligent guy like you.
Ans: Ahem! I didn’t make Satya. God did. If I made her, I would have made her better.


718. What do you think of yourself?
Ans: Too much.


719. Was Sridevi’s name in Kshana Kshanam a tribute to Satya?
Ans: Yes.


720. It’s amazing that people are more interested in your love story than the article itself.

Ans: Well that explains Yash Chopra.