Ram Gopal Varma Question And Answers #73

 Ram Gopal Varma Question And Answers #73 

721. When a lion is standing in front of you then you will want God to be with you.
Ans: Dumbo, I would rather want to be the lion.


722. How much did Ramoji Rao pay you for the “The Ideas That Killed 30 million People” article?
Ans: 95 Rupees.


723. My girl friend loves you. She is jealous that you have written so much for Satya.
Ans: Ahhhh! One of these days I think I will steal your girlfriend.


724. Good for Satya that she didn’t fall for you. If married to you she would have gone through torture.
Ans: Not torture but she would have been surely bored to death.


725. Can we call these essays “RGV ki Geetha”?
Ans: Yeah and I am sure many of you would want to burn it in “Aag”.


726. Do you think you are the same person since you wrote the article?
Ans: No. Back then I was a megalomaniac by instinct and now I am a megalomaniac through understanding.


727. For an atheist why did you think so much about God?
Ans: Double dumbo, only because I thought about God I became an atheist na.


728. Do you keep changing your directorial approach like for instance, post Naach till Sarkar Raj I see a difference?
Ans: Directorial approach largely depends on the theme of the film and the characters I am dealing with.


729. In Sarkar how were the killings of Selvar Mani, Vishram and Rashid countsructed?
Ans: In real life death comes as unexpected and as random as that.


730. I just hope youngsters don’t start believing in your theories and get carried away.
Ans: I hope they will as then they will get carried over. Anyway I think nobody believes in anything or anyone. They will just hold on to one belief system or the other at different stages and phases of their lives very much like a ship anchoring at different places in the course of its travel.

“You say you found me, but until you find yourself you can’t find me, and the day you truly find yourself you will remain yourself.” – Friedrich Nietzsche (Thus Spake Zarathustra)