Ram Gopal Varma Question And Answers #74
731. How did Satya an engg
student become a doctor?
Ans: I never said we were classmates or college mates in engineering. We
were both in Siddhartha College at Vijayawada. She a student in Siddhartha
Medical College and me in Siddhartha Engg. College and those days they both
operated from the same compound.
732. Why do you think
getting rid of conscience is godly?
Ans: I believe that our life is nothing but a conflict between wanting to
and having to and in between lies the conscience. So if you get rid of your
conscience you can live a life as pure as that of an animal.
733. Can you elaborate on
the “dog dying in South Africa” (referring to Mohan Krishna’s mail on your
blog)?
Ans: I will soon write a piece on that.
734. I have an idea for
Sarkar III; how Subash Nagre started his life as an immigrant labourer and then
became a union leader and then a political power. Abhishek can play the young
Sarkar. What say?
Ans: Nothing.
735. Do you look down on
people who oppose your thoughts?
Ans: On the contrary I enjoy them as I am fascinated with the amazingly
different point of views.
736. You said “I had a fear
of rejection from Satya”. Did you have the same fear of rejection from the
audience about your first film?
Ans: I never feared the audience as they are just nameless and faceless
individuals whereas Satya is an individual I loved and hence feared.
737. Dumbo, if it’s just to
impress Satya why didn’t you just write a cute love story?
Ans: Double dumbo, it’s because at that time love stories were around
plenty and I thought this article will be unique. I just didn’t realize that
there are people like you and Satya also in this world, and yes, that was my
triple dumbness.
738. If you give such a
shitty response to my request then we as an audience would rather not have you
make that film and fuck it up.
Ans: Oh my! my! my! The baby got angry. Can somebody get a lollypop,
please…
739. Why do you rely so much
on shock value to tell a story?
Ans: It’s the most effective way of getting attention.
740. Am waiting anxiously to
see Rakta Charitra.
Ans: I promise you that it will be worth the wait.