Ram Gopal Varma Question And Answers #85

  Ram Gopal Varma Question And Answers #85

841. Why did you go to college when you were not interested in education?
Ans: Not then, not now, I never worked towards an objective. My parents wanted me to do Engineering and for me it was an opportunity to be in a new place with new people. I enjoyed being sexually stimulated by Rifle, emotionally stimulated by Satya and intellectually stimulated by Satyendra. Apart from that I did a lot of character studies of people at college which I use till today in my films.


842. How can you call me a weirdo? This is my last comment on your blog.
Ans: If you don’t have even that much of sense of humour you don’t deserve to be on this blog. Bye.


843. What is the most influential book you have ever read?
Ans: Without a doubt Ayn rand’s “Fountainhead”.


844. What kind of people do you think will watch Agyaat?
Ans: Morons, like me.


845. Why do so many people bitch you and your comments?
Ans: Where there are elephants there will be dogs. I am the dog and you bitches are the elephants. Happy now?


846. Do you get affected by criticism?
Ans: Well, I get irritated by stings, I fear bites and I ignore the barks.


847. Don’t talk with so much immaturity. Sex and power are not the only things which give happiness.
Ans: Your are right! More sex and more power give more happiness.


848. Power obsession is natural to people who suffer from an inferiority complex like you.
Ans: Criticism of power obsession is natural to inferior people like you.


849. If you had respected your grandfather and invested it would have become 20 Crores now.
Ans: Ok grandpa. Just be very wary of your grandson.


850. Only when we are independent we can fulfill our wishes.
Ans: “Like the camel is man. He kneels down and lets himself be well laden with burdens of commitments and expectations and then he says ‘Yeah! Life is hard to bear!’ But man himself is hard to bear as all he has to do is to shrug the load and gallop free.”- Friedrich Nietzsche.

On the other hand if for whatever reason you have to carry the load, then you have to learn to enjoy the process. What you should never do is to crib about the load.