Ram Gopal Varma Question And Answers #86

Ram Gopal Varma Question And Answers #86 

851. What is the best compliment that a woman ever gave you?
Ans: She said that she wants to have sex with my attitude.


852. My mother still thinks you are half mad.
:)


853. What you don’t know is that a wife and husband also do have sex for giving birth to a beautiful child which is an acknowledgement for their love from God.
Ans: Okay dokie.


854. I truly admire the guts of that lady who broke up with you.
Ans: That’s not guts. That’s being smart.


855. Fuck you and fuck your limited brains.
Ans: Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh!……… (In case you didn’t realize that’s me having an orgasm)


856. If somebody feels happy in wanting to do something why not let them?
Ans: That’s precisely the point I was making. Life should be lived for wanting to and not for having to.


857. If someone gave you vodka, sex and also produce your film on a condition that you have to celebrate your birthday, will you?
Ans : Of course yes. I will celebrate even his birthday.


858. When we are born we are all like small piglets… naked and crying. When we die we are all different… Gandhi, Hitler, Einstein, you, me etc.
Ans: Excellently said, Keshav. You are the only guy who got the point of that article.
“I looked back and a ray of sunshine fell across my life. Not in vain did I bury my four and fortieth year”. – Friedrich Nietzsche (Ecce Homo)


859. I am glad she slapped you.
Ans: Well, I have been punched, kicked and almost been killed by so many others for so many other things I said. Unfortunately for many of you out there, I didn’t die.


860. You are a very strange man to talk like that to a woman.

Ans: Hello, did I ever claim to be normal?