Ram Gopal Varma Question And Answers #91

Ram Gopal Varma Question And Answers #91


901. Why do you keep tough faces for all your characters?
Ans: Because I love tough guys.


902. The line you attributed to Bruce Lee in “Enter the Dragon” was from Zen Buddha’s scriptures.
Ans: The point was not about the origin but about where I heard it. For all I know the Zen guy could have got it from his cook.


903. You are still a kid.
Ans: If you say so, Uncle.


904. Do you find it paradoxical that sex which can be such a pleasure requires a woman who can be such a torture?
Ans: Ahhhhh! You are telling meeeeeeee maaaaaaaaaan!


905. Why is it that you keep coming back to the same genre of movies?
Ans: Atleast I keep returning to my roots. Most other filmmakers don’t even leave their roots.


906. Do write a scary story.
Ans: Ok, here goes my one line scary story…. I am remaking Aag.


907. If you are happy about the movies you are making, you are making a fool of yourself.
Ans: And if you think you are happy about you thinking I am happy about thinking what you are thinking of what I am thinking then you are making a double fool of yourself.


908. Your arrogance is revolting. Someone should beat you with a stick to tame you.
Ans: My mom, my sister and my girlfriend think the same.


909. How do you manage time?
Ans: By not wearing a watch.


910. The title of Rakta Charitra is not good. It does not have shock value. People won’t come to watch a movie with that title.
Ans: Ok, Mr.Expert, how about blessing us with your creative genius and gift a title.