Ram Gopal Varma Question And Answers #92

Ram Gopal Varma Question And Answers #92


911. How do you balance between existentialist philosophies and material life which you are enjoying in a full fledge style?
Ans: Like I said somewhere on this blog, I believe that we are born in the morning and die in the night. So thinking beyond the moment we are living, I think is a futile exercise. Vodka and sex are realities for me, and films and philosophies are dreams.


912. Since when have you become patriotic and so concerned about the Nation’s people?
Ans: Hello! The piece I have written was in the context of the film I am making and with reference to a certain character’s thinking in it and I wanted to give an explanation regarding the same to be clear about the intent behind it. I personally don’t believe in anything except my own beliefs which keep changing all the time depending on my mood and the situation I am in. If I am telling the viewpoint of a gangster in a film I am making that does not mean I myself think like a gangster.


913. There are very few sane people out there.
Ans: Ahhhhh! You are telling me! All you need to do is to go through the comments section on my blog and you will see how many!


914. Try to clean your body of toxins like liquor and women and eat simple food.
Ans: Ok Doc, and I suggest that you clean your holier than thou attitude with a bar of dettol.


915. Don’t you have dirt within yourself?
Ans: I am full of it and I love it.


916. I would say you are not even a kid… you are an animal.
Ans: Ooooh! I am so proud of the dawn of your wisdom. I believe that an animal is the purest form of a living being and I thank you so very much for the compliment.


917. How can you start RAKTA CHARITRA and still be firmly focused on RANN and AGYAAT?
Ans: Eashwar, Allah and Jesus have been kind enough to give me a mind which can multi-task at an unimaginable rate. Only me and Satan battle with those Godly forces and manage to screw up most of those tasks.


918. It was first RANN, then INDIA 24/7 and then again RANN. Why change the title so frequently?
Ans: My wish.


919. I have lost all respect for you and Big B.
Ans: Ha Ha.


920. Do you trust in love?

Ans: Yes, but love does not trust in me.