Ram Gopal Varma Question And Answers #96

Ram Gopal Varma Question And Answers #96



951. Why don’t you open a film school?
Ans: The concept of film schools in today’s time is a big sham. In the olden days there was no access to film tools like camera, etc. Today anybody with a digicamera and a laptop can make a film. And as per the institute having film archives, every corner dvd store has more films than them. Further more filmmaking is an expressionist art and I don’t believe that it can be taught.


952. What school did you attend?
Ans: St.Marys High School, Secunderabad.


953. How much was your remuneration for Shiva?
Ans: The sum total of whatever I earned till today and whatever I will ever earn.


954. You have won my respect with Jana Gana Mana Rann song. After 17 years I will step into the theatre to watch this film.
Ans: Oh great, I will arrange a band for your welcome.


955. I liked that scene in Shiva where the mother of the dead friend slaps the Police Inspector. How did you conceive that great scene?
Ans: I copied it from “JAWS”. The mother of the boy killed slaps the Police Chief for not forewarning the tourists about the shark.


956. I think during your early stages your movies had sensible music.
Ans: And I think during your late stages you lost your sensibility of music.


957. I want to make a film on you.
Ans: Just remove “Ki Aag” from “Ramgopalvarma Ki Aag”.
P.S: Ok… Ok… Ok… I know that this was a dumb answer but I could not think of something better.


958. You don’t comment from your heart, you just want to make them interesting and you want to show off.
Ans: Yes. Yes. Yes. So?


959. People who are close to you and bear your attitude must be either thick-skinned or blissfully ignorant of your sarcasm.
Ans: Or they could be smarter than you.


960. How do you differentiate between right and wrong?
Ans: Very simple. What I do is right and what others do is wrong.